The 9th AONSA/The 2nd Neutron and Muon School

Time-table of The Neutron and Muon School

Time table

16 Nov.

9:00~Registration
10:00~Opening
10:15~Introduction of MLF & JRR-3Prof. T. Kanaya (J-PARC)45min
11:00~N-1 Introduction of Neutron ScienceProf. K. Yamada (KEK)60 min
12:00~Lunch
13:00~M-1 Introduction of Muon ScienceProf. R. Kadono (KEK)60 min
14:00~J-PARC Tour
16:00~Safety Education
18:00~Welcome Reception

17 Nov.

9:00~N-2 Neutron ProductionProf. Y. Kiyanagi (Nagoya U)40 min
9:40~N-3 Neutron DiffractionProf. K. Ohoyama (Ibaraki U)60 min
10:40~N-4 Inelastic ScatteringProf. T. Masuda (ISSP)60 min
11:40~N-5 Neutron Imaging/Non-destructive AnalysisProf. Y. Saito (KUR)40 min
12:20~Lunch
13:15~JRR-3 Tour
15:45~M-2 Muon Spin Rotation/Relaxation (╬╝SR)Prof. Adachi (Sophia Univ.)45 min
16:30~M-3 Muonic X-ray MeasurementsProf. K. Kubo (ICU)45 min
17:15~M-4 Muon PhysicsProf. N. Saito (J-PARC)45 min
18:00~Dinner

18 Nov.

9:00~N-6 Structural Studies of Liquid & Amorphous - Diffraction & Quasi-elastic Measurements - Prof. T. Otomo (KEK)45 min
9:45~N-7 Small Angle Neutron ScatteringProf. Sung-Min Choi (KAIST)45 min
10:30~N-8 Neutron ReflectometryProf. N. Torikai (Mie U)45 min
11:15~N-9 Neutron PhysicsProf. H. M. Shimizu (Nagoya U)45 min
12:00~Lunch
13:00~Hands-on Experiment
18:00~Dinner

19 Nov.

9:00~Hands-on Experiment
12:00~Lunch
13:00~Hands-on Experiment
18:00~Dinner

20 Nov.

9:00~Presentation
12:30~Lunch
13:30~Science SeminerProf. Y. Koike (Tohoku U)60 min
14:30~Closing30 min